ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΞΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΕΦΑ ΚΑΙ ΕΤΥΦΑ Διαγωνισμός ΔΕΦΑ 28-2020

Η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου ΛΤΔ (ΔΕΦΑ), ενδιαφέρεται για τη μίσθωση υπηρεσιών Σύμβουλου Χάραξης Επικοινωνιακής Στρατηγικής της ΔΕΦΑ και ΕΤΥΦΑ, για περίοδο ενός (1) έτους με δικαίωμα ανανέωσης ακόμα μίας (1) πρόσθετης περιόδου ενός (1) έτους (1+1).

Όλοι οι όροι, προϋποθέσεις, υποχρεώσεις, και απαιτούμενα της προσφοράς αναφέρονται στο έγγραφο «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑΞΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΕΦΑ ΚΑΙ ΕΤΥΦΑ», το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν από την ιστοσελίδα της ΔΕΦΑ: www.defa.com.cy.

Να σημειωθεί ότι για την εξασφάλιση του εγγράφου θα πρέπει να αποσταλεί μήνυμα ενδιαφέροντος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΔΕΦΑ: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., απ’ όπου ο ενδιαφερόμενος θα λάβει δωρεάν κωδικούς πρόσβασης για το ειδικό τμήμα της ιστοσελίδας μας όπου θα υπάρχει αναρτημένο το εν λόγω έγγραφο.

Η ανώτατη συνολική αξία της σύμβασης για παροχή υπηρεσιών, καθορίζεται στις €39.500 πλέον ΦΠΑ για περίοδο 1 έτους.

Υποβολή Προσφορών

Εάν ενδιαφέρεστε, παρακαλείστε όπως υποβάλετε την ολοκληρωμένη προσφορά σας συνοδευόμενη από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μέχρι και τις 18/11/2020 στην ακόλουθη διεύθυνση :

Πρόεδρο ΔΣ ΔΕΦΑ
«Προσφορά για Υπηρεσίες Συμβούλου Χάραξης Επικοινωνιακής Στρατηγικής ΔΕΦΑ και ΕΤΥΦΑ»
Λεωφόρος Λεμεσού Νο. 13 ,Μέγαρο Δήμητρα, 4ος Όροφος
2112 Λευκωσία


Η οικονομική προσφορά θα πρέπει να υποβληθεί σε ξεχωριστό φάκελο από τον φάκελο με τα αποδεικτικά έγγραφα που ζητά η προσφορά.

Καμία παράταση στο χρόνο υποβολής προσφορών δεν θα δοθεί.

  Copyright © All Rights Reserved.

 Developed by Webarts Ltd